«Panna cotta» ar laima sulā marinētām ogām Pie grāmatzīmēm

Receptes autors: Iesaka «Dansukker»
Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 400 ml saldā krējuma,
  • 95 g «Dansukker» želejas cukura «Multi»,
  • 1 tējkarote «Dansukker» vaniļas cukura.

Ogu mērcei:

  • 200 g ogu pēc izvēles
  • 1 laima sula un miziņa
  • 40 g «Dansukker» cukura «Demerara»,
  • 2 tējkarotes «Dansukker» vaniļas cukura.

Gatavošana:

1

Saldo krējumu, želejas cukuru un vaniļas cukuru uzvāra (30 sekundes), salej mazos trauciņos un atdzesē.

2

Ogas noskalo, pievieno cukuru, vaniļas cukuru, laima sulu un rīvētu laima miziņu. Atstāj, līdz cukurs izšķīdis.

3

Pirms pasniegšanas ogu mērci pārlej desertam.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Deserti, Kārtojumi, pudiņi

Tiramisu

Nepieciešams: 600 g krēmsiera, 400 g dāmu...

Maršmelovi

Maršmelovi I Nepieciešams: 3 olu baltumi, šķipsna...