Pasha ar augļiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 500 g biezpiena,
  • 200 g skābā krējuma (vismaz 20 %),
  • 100 g žāvētu augļu (dzērvenes, aprikozes, dateles u.c.),
  • 100 g riekstu (Indijas rieksti, valrieksti, lazdu rieksti u.c.),
  • 50 g medus,
  • 20 g želatīna,
  • 150 g ūdens,
  • 2 ēdamkarotes citronu sulas,
  • šķipsna vaniļas cukura.

Gatavošana:

1

Nelielā traukā ber želatīnu, aplej ar ūdeni un atstāj uz laiku, lai uzbriest.

2

Biezpienu sablendē vai izmaļ caur gaļas mašīnu, lai tas kļūst viendabīgs un ne tik graudains. Tad pievieno skābo krējumu, medu, sakapātus žāvētus augļus, riekstus un visu samaisa.

3

Želatīnu izkausē ūdens peldē un tad iemaisa bļodas saturā. Masu rūpīgi apmaisa un pilda formā.

4

Liek ledusskapī atdzesēties uz nakti vai vismaz uz 3–4 stundām.

5

Pirms pasniegšanas dekorē ar svaigiem augļiem, kādu mērci vai ogām.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Svētki, Lieldienas