Nepieciešams:
Mandeļu riekstus pārlej ar verdošu ūdeni un 5 minūtes atstāj mirkt. Izmirkušās mandeles nokāš, nolupina miziņas. Sasilda sausu pannu, nolobītās mandeles viegli apcep, nedaudz atdzesē un sablendē.
Marmelādi sagriež mazos, mazos gabaliņos, noliek malā. Biezpienu izberž cauri sietam.
Olas sakuļ ar cukuru un vanilīna cukuru. Masai pievieno saldo krējumu, izmaisa un liek sildīties uz mazas liesmas. Nepārtraukti maisot, masu uzkarsē līdz vārīšanas temperatūrai.
Sviestu izkausē, pielej biezpienam, izmaisa, tad pielej karsto olu masu, pieber riekstus, marmelādi, rūpīgi izmaisa. Bļodā ieliek sietiņu (tā, lai zem sietiņa paliktu brīva telpa), ieklāj dubulti salocītu marli un ielej biezpiena masu. Pēc brītiņa marles malas un stūrīšus pārklāj pāri biezpiena masai. Pa virsu uzliek šķīvīti ar slogu, lai liekais šķidrums notek no biezpiena masas. Visu ievieto ledusskapī uz 24 stundām vai ilgāk.
Pirms pasniegšanas noņem marli, pashu novieto uz servējamā šķīvja un izrotā pēc vēlēšanās.