Nutellas siera kūka bez cepšanas
Nepieciešams
450 g svaigā krēmsiera (istabas temperatūrā)...
Nepieciešams:
Bļodā samaisa viendabīgā masā biezpienu, sviestu, cukuru un olu dzeltenumus. Masā iemaisa žāvētās dzērvenes, citrona miziņu un pistācijas, nedaudz riekstu atstājot pashas rotāšanai.
Jaunā, labi izmazgātā, izplaucētā puķu podā ieklāj marli, pilda iekšā biezpiena masu, pārloka marles galus un nosedz ar koka dēlīti vai šķīvi, noslogo. Zem poda paliek trauku, kur uzkrāties sūkalām.
Ievieto ledusskapī, ļauj nostāvēties 12 stundas. Pirms pasniegšanas noņemt dēlīti ar slogu, atloka marli, podu uzliek uz servējamā šķīvja un apgāž otrādi.