Pavlova ar putukrējumu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 5 olu baltumi,
  • 200 g pūdercukura,
  • 1 tējkarote vaniļas cukura,
  • 1,5 tējkarotes kukurūzas cietes,
  • 1 tējkarote vīna etiķa.

Pildījumam:

  • 250 g saldā krējuma,
  • 1 tējkarote pūdercukura.

Gatavošana:

1

Sakuļ olas baltumus – aukstus, no ledusskapja. Pievieno pūdercukuru, vaniļas cukuru, kukurūzas cieti un sakuļ, kuļot vēl pievieno vīna etiķi. Sakuļ skaistā, spīdīgā masā.

2

Uz cepešpannas izklāj papīru, uz tā novieto masu apļa formā, bet gar malām augstāk, lai sanāktu forma kā bļodai.

3

Šoreiz cepu 1 stundu 100 grādu karstā krāsnī, un pēc tam vēl 1 stundu paturēju atdziestošajā krāsnī. Tādējādi pēc 2 stundām bija gatavs.

4

Sakuļ saldo krējumu ar cukuru un pārklāj kūkai. Dekorē ar dārza zemenēm. Mazliet pārkaisa pūdercukuru, un kūka gatava. Vasaras garšu var baudīt!

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Svētki, Valentīndiena, Lieldienas, Līgo svētki, Ziemassvētki, Deserti, Tortes, kūkas, pīrāgi

Maršmelovi

Maršmelovi I Nepieciešams: 3 olu baltumi, šķipsna...