Plānās klasiskās vafeles, garšos visiem! Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 1,5 glāzes miltu,
  • 1 glāze cukura,
  • 200 g sviesta,
  • 5 olas,
  • šķipsniņa vaniļas cukura.

Gatavošana:

1

Sviestu izkausē un pievieno cukuru un vaniļas cukuru, maisa, līdz izkūst. Nedaudz atdzesē, tad maisot pievieno olas un miltus.

2

Nepilnas 2 ēdamkarotes mīklas lej sakarsētā pannā un cep zeltaini brūnas vafeles.

3

Ja vēlas vafeles pildīt, vēl karstām piešķir formu: satin rullīšos, kuru galus vēlāk var iemērkt izkausētā šokolādē, vai veido konusiņus, ko var pildīt ar vārītu kondensēto pienu, saldējuma bumbām vai putukrējumu. Ja izvēlas saldējumu un putukrējumu, vafeles pilda tieši pirms ēšanas, lai tās neizmirkst un nezaudē savu trauslumu.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Svētki, Valentīndiena, Ziemassvētki, Deserti, Cepumi, Konfektes, eklēri, vafeles