Baltvīna krēma tarte ar avenēm
Nepieciešams
Pamatnei
120 g mīksta sviesta
50...
Nepieciešams:
Sviestu izkausē un pievieno cukuru un vaniļas cukuru, maisa, līdz izkūst. Nedaudz atdzesē, tad maisot pievieno olas un miltus.
Nepilnas 2 ēdamkarotes mīklas lej sakarsētā pannā un cep zeltaini brūnas vafeles.
Ja vēlas vafeles pildīt, vēl karstām piešķir formu: satin rullīšos, kuru galus vēlāk var iemērkt izkausētā šokolādē, vai veido konusiņus, ko var pildīt ar vārītu kondensēto pienu, saldējuma bumbām vai putukrējumu. Ja izvēlas saldējumu un putukrējumu, vafeles pilda tieši pirms ēšanas, lai tās neizmirkst un nezaudē savu trauslumu.