Plātsmaize ar āboliem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 1 glāze kefīra,
  • 2 glāzes miltu,
  • 2 olas,
  • 1 glāze cukura,
  • pa pus tējkarotei cepamā pulvera un vaniļas cukura.

Virsmai:

  • 5 āboli,
  • 2 olas,
  • skābais krējums,
  • cukurs, kanēlis.

Gatavošana:

1

Olas sakuļ ar cukuru, iesijā miltus, cepamo pulveri, vaniļas cukuru un samaisa. Tad pielej kefīru un sakuļ viendabīgu mīklu. Plāti izklāj ar cepampapīru, uz tā lej mīklu.

2

Nomizotus ābolus sīki sagriež, uzber uz mīklas. Olas sakuļ ar cukuru, krējumu, vaniļu un pārlej āboliem, visu pārkaisa ar kanēli.

3

Ievieto līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 20–25 minūtes.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Lieldienas, Līgo svētki, Deserti, Tortes, kūkas, pīrāgi, Plātsmaizes