Rabarberu plātsmaize Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • rabarberi,
  • 2 glāzes miltu,
  • 1 glāze kefīra,
  • 1 glāze cukura,
  • 3 olas,
  • 2 ēdamkarotes skābā krējuma,
  • 1 tējkarote cepamā pulvera,
  • 1 ēdamkarote vaniļas cukura,
  • kanēlis.

Gatavošana:

1

No miltiem, kefīra, cukura, divām olām, cepamā pulvera un vaniļas cukura sagatavo viendabīgu mīklu, kuru noliek sāņus savilkties.

2

Rabarberus nomizo un sagriež. Atlikušo olu sakuļ ar krējumu un cukuru.

3

Mīklu uzlej uz pannas, kurā ieklāts cepampapīrs, uzber rabarberus, pārlej ar sakulto olu un krējuma masu, pārkaisa ar kanēli.

4

Ievieto līdz 220 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 30–35 minūtes

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Lieldienas, Deserti, Tortes, kūkas, pīrāgi, Plātsmaizes