Nepieciešams:
Krēmam:
Pamatnei cepumus sasmalcina, sajauc ar izkausētu sviestu viendabīgā masā, iepilda 20 cm lielā kūkas formā, kas izklāta ar viegli ietaukotu cepamo papīru, un izlīdzina. Uz 30 minūtēm vai līdz brīdim, kad būs nepieciešama, formu ievieto ledusskapī.
Želatīnu pārlej ar aukstu ūdeni, lai uzbriest.
Banānus nomizo, sasmalcina biezenī, sajauc ar apelsīnu sulu, uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai, tad ļauj atdzist.
Olu dzeltenumus un cukuru puto apmēram 10 minūtes, kamēr iegūta balta, gaisīga masa. Tajā iemaisa rikotas sieru.
Saputo saldo krējumu.
Želatīnam nolej lieko ūdeni, to izkausē un pēc tam, ņemot nelielām porcijām, rūpīgi iemaisa banānu biezeņa masā. Iegūto masu pamazām – ņemot pa pāris karotēm – iemaisa olu dzeltenumu un rikotas siera masā. Kā pēdējo visā iemaisa saputoto saldo krējumu.
Iegūto krēmu novieto uz cepumu pamatnes, izlīdzina virsmu un uz 3–4 stundām ievieto ledusskapī. Pirms pasniegšanas dekorē ar banānu šķēlītēm, kausētu šokolādi un cepumu drumstaliņām.