Šokolādes krēms kā bērnībā
Nepieciešams:
250 ml saldā krējuma,
100 ml...
Nepieciešams
Biskvītam:
Krēmam:
Pasniegšanai:
Olu dzeltenumus saputo ar cukuru, tad ieputo miltus. Baltumus saputo stingrās putās ar šķipsnu sāls, iecilā mīklā. Mīklu vienmērīgi izliek uz plāts, kas pārklāta ar cepampapīru.
Cep 180 °C temperatūrā apmēram 15 minūtes. Gatavu biskvītu noņem no papīra un karstu sarullē.
Biezpienu izberž caur sietu, pieliek skābo krējumu, kondensēto pienu, rīvētu citrona mizu visu samaisa un tad iemaisa avenes (var izmantot arī citas ogas). Masu smērē uz biskvīta, sarullē un pārkaisa ar pūdercukuru.
Pasniedzot ruletes gabaliņus rotā ar ogām un piparmētru lapiņām.