Rulete ar iebiezinātā piena krēmu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams

Biskvītam:

  • 1 glāze miltu,
  • 4 olas,
  • 9 ēdamkarotes cukura,
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • 1 tējkarote cepamā pulvera.

Krēmam:

  • 1 kārba iebiezinātā piena ar cukuru,
  • 1 paciņa (180 g) sviesta.
  • Pasniegšanai:
  • nedaudz šokolādes,
  • cepumi vai ogas,
  • piparmētru lapiņas.

Gatavošana:

1

Olām pievieno cukuru, vaniļas cukuru un saputo. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, iesijā olu masā un labi samaisa.

2

Cepamajā pannā klāj cepampapīru, ielej mīklu un izlīdzina. Liek līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 20 minūtes. Izcepto biskvītu sarullē un ļauj atdzist.

3

Pagatavo krēmu – mīkstu sviestu saputo, tad pakāpeniski pievieno iebiezināto pienu un turpina putot, līdz veidojas krēmīga masa.

4

Atrullē biskvītu, noņem cepampapīru, smērē krēmu un sarullē ruleti. Liek vēsumā iestāvēties.

5

Pirms pasniegšanas ūdens peldē izkausē šokolādi un ar konditorejas maisiņu izveido rotājumu, ko papildina ar cepumiem vai ogām un piparmētru lapiņām.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Deserti, Tortes, kūkas, pīrāgi

Tiramisu

Nepieciešams: 600 g krēmsiera, 400 g dāmu...

Maršmelovi

Maršmelovi I Nepieciešams: 3 olu baltumi, šķipsna...