Nepieciešams
Biskvītam:
Krēmam:
Pasniegšanai:
Atdala olu baltumus no dzeltenumiem. Dzeltenumus un pūdercukuru ar elektrisko putotāju saputo, līdz masa kļūst gaiši dzeltena. Tad pievieno izsijātus miltus un turpina putošanu, līdz masa kļūst viendabīga.
Atsevišķā traukā ar elektrisko putotāju olu baltumus un šķipsniņu sāls saputo stingrā masā. Iecilā to olu dzeltenumu masā.
Mīklu ieklāj cepešpannā, kas izklāta ar cepamo papīru, kurš viegli ietaukots un izkaisīts ar miltiem, ievieto līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 15–20 minūtes, līdz biskvīts top zeltaini brūns.
Darba virsmu pārklāj ar tīru virtuves dvieli un tam pāri pārklāj cepamo papīru, kas nedaudz pārkaisīts ar pūdercukuru. Kad biskvīts gatavs, to liek uz sagatavotās virsmas ar apakšpusi uz augšu. Uzmanīgi noņem cepamo papīru, uz kura tika cepts biskvīts. Tas biskvītu sarullē rullī, lai tas iestāvētos šādā formas un vēlāk nesalūztu.
Krēmam saldo krējumu saputo ar pūdercukuru, putukrējuma stindzinātāju un citrona miziņu stingrā masā, iemaisa zemeņu masu. Ar krēmu nosmērē biskvītu un tad to uzmanīgi sarullē. Ietin pārtikas plēvē un ļauj pāris stundu iestāvēties ledusskapī.
Pirms pasniegšanas izgrezno ar ogām un piparmētru lapiņām.