Citronu tiramisu bez olām
Vasaras sezonai īpaši piemērots ļoti aromātisks un...
Nepieciešams:
Maizi sagriež plānās šķēlēs un sakaltē – kārtojuma vajadzībām to ērti izdarīt tosterī, ieliek vairākas reizes pēc kārtas, līdz dabūts nepieciešamais cietus. Sagatavoto maizi samaļ gaļasmašīnā.
Putukrējumu sakuļ ar cukuru, ja patīk, var pievienot arī nedaudz vaniļas cukura, un pēc tam iepilda konditorejas maisiņā. Šokolādi, ja nav īpašu šokolādes «tabletīšu», var salauzt gabaliņos vai sarīvēt.
Porciju traukos dibenā ieber sarīvēto rupjmaizi, kas sajaukta ar ogām un šokolādes gabaliņiem, un virsū uzspiež putukrējumu, pa starpām liekot ogas. Augšā novieto dažas ogas un šokolādes gabaliņu.