Nepieciešams:
Katliņā ielej kokosriekstu pienu un saldo krējumu. Pievieno apmēram 1/2 šķidruma no konservētajiem ananasiem un 75 ml liķieri «Pina Colada». Liek uz uguns karsēties – līdz sāk vārīties, bet neuzvāra.
Atsevišķā bļodā atdala olu dzeltenumus no baltumiem. Dzeltenumiem pievieno cukuru un sakuļ gaiši dzeltenā masā.
Lēnām un uzmanīgi sakultajā olu masā lejam iekšā karsto piena masu un nepārtraukti maisām. Pēc tam liekam ūdens peldē masu karsēties, līdz tā nedaudz sabiezē. Veidojas mērces konsistence.
Pēc tam masu lejam saldēšanai domātā traukā, atdzesējam. Ja patīk, var pievienot gabaliņos sagrieztus ananasus. Atdzesēto masu liek saldētavā un pirmās 2 stundas ik pēc brīža apmaisa, lai ananasu gabaliņi nepaliktu nogrimuši lejā.
Pēc tam sasaldēto masu servē galdā. Sanācis auksts, salds un lielisks saldējums vecākiem. Atvasēm tik atliek nopūsties, jo klāt taču alkohols.