Saldēts ogu un krēmsiera deserts   Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 1 kārba klasiskā krēmsiera «Rasa»,
  • 1 glāze piena,
  • 1 glāze svaigu ogu – mellenes, avenes, kazenes, zemenes,
  • 2 olu baltumi,
  • 2/3 glāzes cukura,
  • 1 tējkarote vaniļas cukura.

Gatavošana:

1

Krēmsieru istabas temperatūrā sakuļ kopā ar pienu, cukuru un vaniļas cukuru. Olu baltumiem pievieno šķipsniņu sāls, un sakuļ stingrās putās. Pakāpeniski iecilā krēmsiera masā.

2

Iegūto masu liek silikona veidnē un ievieto saldētavā uz 1 stundu. Var izmantot arī mafinu porciju formiņas.

3

Pēc stundas uz masas uzber ogas un nedaudz piespiež, lai tās iegrimst krēmā. Visu liek atpakaļ saldētavā vēl uz vismaz 1 stundu, lai saldēdiens pilnīgi sasalst līdz saldējuma konsistencei.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Svētki, Valentīndiena, Lieldienas, Ziemassvētki, Deserti, Kūkas bez cepšanas