
Ātrā medus kūkas recepte 
Nepieciešams
Biskvītam
2 olas
80 g cukura...
Nepieciešams:
Pasniegšanai:
Sagatavo kvadrātveida cepamo trauku 20x20 cm. Ieklāj tajā cepamo papīru, kuru iesmērē ar eļļu, un noliek malā.
Abus cukurus, šokolādi, sviestu, un zelta sīrupu ievieto katliņā un maisot karsē ūdens peldē, līdz cukurs izkūst. Noliek malā atdzist.
Olām pievieno vaniļas ekstraktu un nedaudz sakuļ, pievieno atdzesēto šokolādes masu un sakuļ ar mikseri. Izsijā miltus, sajauc ar kakao un cepamo pulveri un pa karotei iecilā šokolādes masā.
Mīklu ievieto cepamajā traukā, liek līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 20–25 minūtes. Atdzesē neizņemot no pannas.
Sagriež četrstūra gabaliņos. Pirms pasniegšanas uz 30 sekundēm var ievietot mikroviļņu krāsnī. Pasniedz ar vaniļas saldējumu un šokolādes mērci.