Šokolādes braunijs ar brūno cukuru Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 150 g cukura,
  • 100 g brūnā cukura,
  • 100 g tumšās šokolādes,
  • 100 g miltu,
  • 85 g sviesta,
  • 2 olas,
  • 2 ēdamkarotes kakao,
  • 1 tējkarote vaniļas ekstrakta,
  • 1 tējkarote cepamā pulvera,
  • šķipsna sāls.

Pasniegšanai:

  • vaniļas saldējums,
  • šokolādes mērce.

Gatavošana:

1

Sagatavo kvadrātveida cepamo trauku 20x20 cm. Ieklāj tajā cepamo papīru, kuru iesmērē ar eļļu, un noliek malā.

2

Abus cukurus, šokolādi, sviestu, un zelta sīrupu ievieto katliņā un maisot karsē ūdens peldē, līdz cukurs izkūst. Noliek malā atdzist.

3

Olām pievieno vaniļas ekstraktu un nedaudz sakuļ, pievieno atdzesēto šokolādes masu un sakuļ ar mikseri. Izsijā miltus, sajauc ar kakao un cepamo pulveri un pa karotei iecilā šokolādes masā.

4

Mīklu ievieto cepamajā traukā, liek līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 20–25 minūtes. Atdzesē neizņemot no pannas.

5

Sagriež četrstūra gabaliņos. Pirms pasniegšanas uz 30 sekundēm var ievietot mikroviļņu krāsnī. Pasniedz ar vaniļas saldējumu un šokolādes mērci.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Svētki, Valentīndiena, Lieldienas, Līgo svētki, Ziemassvētki, Deserti, Brauniji

Maršmelovi

Maršmelovi I Nepieciešams: 3 olu baltumi, šķipsna...