Šokolādes bumbiņas ar čili un ingveru Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Šīs burvīgās šokolādes bumbiņas nesatur sviestu vai cukuru. Tās ir pildītas ar veselīgām sastāvdaļām un ar patīkamām asajām garšvielām – ingveru un čili.

Nepieciešams:

  • 6 ēdamkarotes kakao,
  • 70 g sasmalcinātu dateļu,
  • 65 g sasmalcinātu lazdu riekstu,
  • 40 g saulespuķu sēklu,
  • 25 g kokosriekstu pārslu,
  • 1 tējkarote «Santa Maria» aso sarkano čili piparu pārslu,
  • 1 tējkarote malta «Santa Maria» ingvera,
  • 50 ml aukstas kafijas.

Garnējumam:

  • 25 g sasmalcinātu pistāciju,
  • 25 g kokosriekstu pārslu,
  • «Santa Maria» aso sarkano čili piparu pārslas.

Gatavošana:

1

Samaisa visas garnējuma sastāvdaļas.

2

Ar mikseri samaisa kakao, riekstus, sēklas pārslas un «Santa Maria» garšvielas, tad pievieno dateles un kafiju un turpina maisīt, līdz ir iegūta viendabīga masa.

3

No iegūtās masas veido vienāda izmēra bumbiņas un tās apviļā garnējumā.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Svētki, Ziemassvētki, Deserti, Tortes, kūkas, pīrāgi, Konfektes, eklēri, vafeles

Maršmelovi

Maršmelovi I Nepieciešams: 3 olu baltumi, šķipsna...