Šokolādes desa ar dzērvenēm un ķirbju sēklām Pie grāmatzīmēm

Receptes autors: Raimonds Zommers Foto: Māris Zemgalietis http://www.foodphoto.lv
Vērtējums:

Nepieciešams:

Pasniegšanai:

  • 20 ml kļavu sīrupa
  • 100 g kaltētu dzērveņu
  • 200 g cepumu

Šokolādes desia:

  • 50 g apgrauzdētu ķirbju sēklu
  • 100 g sviesta
  • 500 g "Laimas" šokolādes (70% kakao)
  • 100 g izlobītu lazdu riekstu
  • 4 saujas dažādu rudens ogu

Gatavošana:

1

Šokolādi salauž gabaliņos, cepumus sadrupina.

2

Bļodā ieber šokolādi, pievieno sviestu un kļavu sīrupu, ievieto karsta ūdens peldē un maisot izkausē. Pievieno sadrupinātus cepumus, riekstus, dzērvenes un ķirbju sēklas un samaisa. Liek atbilstošā veidnē vai saritina folijā, lai izveidojas desai līdzīga rulete, un kārtīgi atdzesē.

3

Griež plānās šķēlēs un pasniedz kopā ar ogām.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Svētki, Valentīndiena, Lieldienas, Ziemassvētki, Deserti, Tortes, kūkas, pīrāgi, Kūkas bez cepšanas

Maršmelovi

Maršmelovi I Nepieciešams: 3 olu baltumi, šķipsna...