Šokolādes deserts ar vaniļas drumstalām Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Šis deserts ir ēdams uzreiz, tiklīdz ir izņemts no cepeškrāsns. Tas lieliski sader ar laba plombīra devu.

Nepieciešams:

  • 200 g šokolādes,
  • 3 ēdamkarotes cukura,
  • 2 āboli (vienu var aizstāt ar bumbieri).

Drumstalām:

  • 4 ēdamkarotes miltu,
  • 50 g sviesta,
  • 2–3 ēdamkarotes cukura,
  • 1 tējkarote vaniļas cukura,
  • 1 paciņa malta kanēļa.

Gatavošana:

1

Ābolus nomizo un sagriež gabaliņos, šokolādi sadrupina. Karstumizturīgā stikla traukā ieliek sasmalcināto šokolādi un sagrieztos augļus, piemet cukuru un visu samaisa.

2

Veido drumstalas – ar rokām samīca kopā sviestu ar miltiem, cukuru un vaniļas cukuru tā, lai veidojas skaistas drumstalu piciņas. Ar tām pārkaisa cepmā trauka saturu.

3

Trauku ievieto līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 30 minūtes.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Deserti, Kārtojumi, pudiņi

Tiramisu

Nepieciešams: 600 g krēmsiera, 400 g dāmu...

Maršmelovi

Maršmelovi I Nepieciešams: 3 olu baltumi, šķipsna...