![](https://mvirtuve.press.lv/storage/app/uploads/public/885/71c/5b6/thumb__630_430_0_0_auto.jpg)
Siera kūka ar vīģēm, pekanriekstiem un kļavu sīrupu ![](/themes/mjv/assets/images/bookmark_wt.svg)
Vislabāk siera kūku ir cept dienu iepriekš,...
Šis deserts ir ēdams uzreiz, tiklīdz ir izņemts no cepeškrāsns. Tas lieliski sader ar laba plombīra devu.
Nepieciešams:
Drumstalām:
Ābolus nomizo un sagriež gabaliņos, šokolādi sadrupina. Karstumizturīgā stikla traukā ieliek sasmalcināto šokolādi un sagrieztos augļus, piemet cukuru un visu samaisa.
Veido drumstalas – ar rokām samīca kopā sviestu ar miltiem, cukuru un vaniļas cukuru tā, lai veidojas skaistas drumstalu piciņas. Ar tām pārkaisa cepmā trauka saturu.
Trauku ievieto līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 30 minūtes.