Siera kūka ar vīģēm, pekanriekstiem un kļavu sīrupu
Vislabāk siera kūku ir cept dienu iepriekš,...
Šis deserts ir ēdams uzreiz, tiklīdz ir izņemts no cepeškrāsns. Tas lieliski sader ar laba plombīra devu.
Nepieciešams:
Drumstalām:
Ābolus nomizo un sagriež gabaliņos, šokolādi sadrupina. Karstumizturīgā stikla traukā ieliek sasmalcināto šokolādi un sagrieztos augļus, piemet cukuru un visu samaisa.
Veido drumstalas – ar rokām samīca kopā sviestu ar miltiem, cukuru un vaniļas cukuru tā, lai veidojas skaistas drumstalu piciņas. Ar tām pārkaisa cepmā trauka saturu.
Trauku ievieto līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 30 minūtes.