
Šokolādes krēms kā bērnībā 
Nepieciešams:
250 ml saldā krējuma,
100 ml...
Nepieciešams:
Glazūrai:
Cepeškrāsni uzsilda līdz 200°C temperatūrai un ietauko 24 cm lielu kūkas formu ar sviestu.
Šokolādi un sviestu izkausē ūdens peldē vai mikrokroviļņu krāsnī, tad atdzesē.
Saputo olu dzeltenumus ar cukuru, pievieno šokolādes maisījumu un rūpīgi samaisa.
Tad pievieno sasmalcinātos riekstus, kakao, sāli, dzērvenes un visu rūpīgi samaisa, līdz izveidojas viendabīga masa.
Olu baltumus saputo un prātīgi iecilā šokolādes masā.
Iegūto mīklu ieklāj iepriekš sagatavotajā kūkas formā un cep 25–30 minūtes.
Kūkas vidus sākumā var būt tāds kā nedaudz šķidrs, bet tas pēc kāda laika sacietēs.
Glazūrai izkausē šokolādi un sviestu un ar to pārklāj ar to kūku. Tad pārkaisa ar kaltētām dzērvenēm un pirms pasniegšanas patur kūku ledusskapī.