Šokolādes mērce Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 50 g rūgtās šokolādes,
  • 1 glāze ūdens,
  • 1 tējkarote kukurūzas miltu,
  • šķipsniņa sāls,
  • 50 g cukura,
  • daži pilieni vaniļas esences,
  • 25 g sviesta.


Gatavošana:

1

Bļodā ieber sasmalcinātu šokolādi, pielej pusglāzi ūdens un karsē ūdens peldē, līdz šokolāde izkususi. Kukurūzas miltus sajauc ar sāli, pielej nedaudz ūdens. Atlikušo ūdeni uzkarsē, pielej miltiem un, pa laikam apmaisot, karsē, līdz mērce uzvārās. Sajauc ar izkausēto šokolādi, cukuru un vāra 1 minūti, pievieno vaniļas esenci, sviestu, samaisa.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Deserti, Saldās mērces