
Lamingtonu kūka 
Viens no Austrālijas nacionālajiem desertiem ir Lamingtonu...
Nepieciešams (4 porcijām):
Noskalo rīsus aukstā ūdenī. Liek katlā, aplej ar ūdeni un vāra uz lēnas uguns un zem vāka, ik pa brīdim apmaisot, lai nepierauj pie katla dibena. Visdrošāk rīsus vārīt pēc noteikumiem, kurus norādījis ražotājs.
Kad rīsi uzbrieduši un ūdens iztvaikojis, pievieno tiem saldo krējumu un turpina karsēt, līdz masa sabiezē. Nogriež uguni.
Pievieno gabalos salauztu šokolādi un atstāj zem vāka, lai tā izkūst. Pēc brīža apmaisa, lai šokolāde vienmērīgi iejauktos. Pievieno kanēli un iemaisa.
Rīsu pudiņu sapilda deserta traukos un liek ledusskapī atdzist. Dekorē ar putukrējumu, pārkaisītu kanēli.