Šokolādes–rīsu pudiņš Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams (4 porcijām):

  • 1 glāze Jasmīnas rīsu,
  • 2 glāzes ūdens,
  • 100 g tumšās šokolādes,
  • 200 g saldā krējuma,
  • pustējkarote malta kanēļa,
  • putukrējums pasniegšanai.

Gatavošana:

1

Noskalo rīsus aukstā ūdenī. Liek katlā, aplej ar ūdeni un vāra uz lēnas uguns un zem vāka, ik pa brīdim apmaisot, lai nepierauj pie katla dibena. Visdrošāk rīsus vārīt pēc noteikumiem, kurus norādījis ražotājs.

2

Kad rīsi uzbrieduši un ūdens iztvaikojis, pievieno tiem saldo krējumu un turpina karsēt, līdz masa sabiezē. Nogriež uguni.

3

Pievieno gabalos salauztu šokolādi un atstāj zem vāka, lai tā izkūst. Pēc brīža apmaisa, lai šokolāde vienmērīgi iejauktos. Pievieno kanēli un iemaisa.

4

Rīsu pudiņu sapilda deserta traukos un liek ledusskapī atdzist. Dekorē ar putukrējumu, pārkaisītu kanēli.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Deserti, Kūkas bez cepšanas, Kārtojumi, pudiņi

Tiramisu

Nepieciešams: 600 g krēmsiera, 400 g dāmu...

Maršmelovi

Maršmelovi I Nepieciešams: 3 olu baltumi, šķipsna...