Šī torte ir pamitra, biskvīta saldenā garša labi saskan ar skābeno ievārījumu un saldo putukrējumu. Rotājumam var pievienot arī riekstus pēc izvēles.
Nepieciešams:
Pildījumam:
Dekorēšanai:
Cukuru samaisa ar kakao un sakuļ ar olām. Sodu iejauc skābajā krējumā, izmaisa, pievieno olu–cukura masai un samaisa. Tad pievieno izsijātus miltus un samaisa viendabīgā masā. Mīklu sadala divās vienādās daļās un katru atsevišķi cep 15 minūtes līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī. Gatavību pārbauda ar zobu bakstāmo kociņu.
Izceptās ripas atdzesē, tad katru horizontāli pārgriež uz pusēm, kopā sanāk četras ripas.
Sakuļ saldo krējumu ar cukuru un vaniļas cukuru.
Uz servējamā šķīvja novieto vienu no biskvīta ripām, pārziež ar plānu ievārījuma kārtu, kurai virsū liek biezāku putukrējuma kārtu, tad liek virsū nākamo ripu un visu atkārto, līdz saliktas visas četras ripas. Augšējo ripu pārziež ar kausētu šokolādi, tad torti uz 3–4 stundām ievieto ledusskapī savilkties (var atstāt uz nakti). Pirms pasniegšanas rotā ar svaigiem augļiem vai ko citu pēc izvēles.