Šokolādes trifeles dažādos garnējumos Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Recepte, kuras gatavošanā noteikti patiks iesaistīties bērniem, turklāt pagatavotos kārumus var kādam uzdāvināt.

Nepieciešams:

  • 300 g šokolādes cepumu,
  • ēdamkarote medus vai cukura sīrupa,
  • 2 ēdamkarotes sviesta,
  • 150 g krēmsiera,
  • 100 g tumšās šokolādes,
  • kokosriekstu skaidiņas, rieksti, kakao un vafeļu kraukšķi dekorēšanai.

Gatavošana:

1

Cepumus blenderī sasmalcina smilšu konsistencē. Ja nav blendera, drupina ar pirkstiem vai saber maisiņā un pasit ar mīklas veltni – arī tā var sadrupināt cepumus.

2

Sasmalcinātos cepumus ber bļodā, pievieno medu, sviestu, krēmsieru un ar pirkstiem samīca viendabīgu masu, lai nekur nav redzami sviesta pikuči.

3

No masas izveido vienāda lieluma bumbiņas un saliek uz dēlīša. Kad visas bumbiņas izveidotas, tās ieliek ledusskapī uz minūtēm 20–30 atdzist.

4

Ūdens peldē izkausē šokolādi. Atdzesētās bumbiņas pa vienai iemērc šokolādē un tad apviļā kokosriekstu skaidiņās, sadrupinātos riekstos, kakao pulverī vai citur pēc izvēles. Apviļātās bumbiņas liek atpakaļ ledusskapī atkal atdzist.

5

Viselegantāk izskatās, ja katru bumbiņu ieliek mazā papīra formiņā.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Svētki, Valentīndiena, Lieldienas, Ziemassvētki, Deserti, Kūkas bez cepšanas, Konfektes, eklēri, vafeles

Maršmelovi

Maršmelovi I Nepieciešams: 3 olu baltumi, šķipsna...