Recepte, kuras gatavošanā noteikti patiks iesaistīties bērniem, turklāt pagatavotos kārumus var kādam uzdāvināt.
Nepieciešams:
Cepumus blenderī sasmalcina smilšu konsistencē. Ja nav blendera, drupina ar pirkstiem vai saber maisiņā un pasit ar mīklas veltni – arī tā var sadrupināt cepumus.
Sasmalcinātos cepumus ber bļodā, pievieno medu, sviestu, krēmsieru un ar pirkstiem samīca viendabīgu masu, lai nekur nav redzami sviesta pikuči.
No masas izveido vienāda lieluma bumbiņas un saliek uz dēlīša. Kad visas bumbiņas izveidotas, tās ieliek ledusskapī uz minūtēm 20–30 atdzist.
Ūdens peldē izkausē šokolādi. Atdzesētās bumbiņas pa vienai iemērc šokolādē un tad apviļā kokosriekstu skaidiņās, sadrupinātos riekstos, kakao pulverī vai citur pēc izvēles. Apviļātās bumbiņas liek atpakaļ ledusskapī atkal atdzist.
Viselegantāk izskatās, ja katru bumbiņu ieliek mazā papīra formiņā.