Šokolādes un granātābolu krēma kārtojums Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 1 tāfelīte piena šokolādes,
  • 6 granātāboli,
  • 1/2 glāzes cukura,
  • 1 ola un 2 olu dzeltenumi,
  • 1 tējkarote ar kaudzi kviešu miltu,
  • 100 ml putukrējuma.

Gatavošana:

1

Vienu granātābolu atstāj rotāšanai, pārējos atbrīvo no mizas, uzmanīgi izloba graudus, izspiež no tiem sulu. Iegūto sulu karstumizturīgā bļodā samaisa kopā ar cukuru, miltiem, olu un abiem dzeltenumiem, tad novieto virs katliņa, kurā vārās ūdens, un šādā ūdens peldē maisot karsē, kamēr masa sabiezē (tas nav ilgi). Noņem no uguns, pārlej māla traukā un turpina maisīt, kamēr masa atdziest.

2

Saputo putukrējumu un uzmanīgi iejauc atdzisušajā masā. Sarīvē šokolādi. Glāzē ievieto kārtu rīvētās šokolādes, virsū liek granātābolu krēmu, tad atkal šokolādes kārtu un augšā – vēlreiz granātu krēmu. Ievieto ledusskapī vai saldētavā, lai sastingst. Pirms pasniegšanas rotā ar izlobītiem granātābolu graudiņiem.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Svētki, Ziemassvētki, Deserti, Kūkas bez cepšanas, Kārtojumi, pudiņi

Maršmelovi

Maršmelovi I Nepieciešams: 3 olu baltumi, šķipsna...