Sulīgie cepumi ar šokolādes skaidiņām Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Ne velti šie ir vieni no populārākajiem cepumiem Anglijā un arī visā pasaulē. Viegli pagatavojami, bet tik debešķīgi gardi, ka nav iespējams pretoties kārdinājumam tos notiesāt.

Nepieciešams:

  • 400 g kviešu miltu,
  • 350 g cukura,
  • 250 g tumšās šokolādes,
  • 180 g sviesta,
  • 2 olas,
  • 1 tējkarote cepamā pulvera,
  • naža gals sodas,
  • 1 tējkarote sāls.

Gatavošana:

1

Sviestu, kas ir mīksts un istabas temperatūrā, sakuļ bļodā ar cukuru gaišā un gaisīgā masā.

2

Pievieno olas un ar mikseri iekuļ tās tā, lai masa kļūst viendabīga.

3

Iesijā miltus ar cepamo pulveri, sāli un sodu. Ar miksera palīdzību sajauc mīklu, ik palaikam iejaucot sausās sastāvdaļas no bļodas malām.

4

Ar nazi smalki sakapā šokolādi un pievieno to gatavajai mīklai. Šokolādi iejauc ar koka karoti vai rokām, lai tā viendabīgi iemaisās.

5

Ar rokām veido nelielus pikucīšus un liek uz cepamās plāts, kas noklāta ar cepampapīru.

6

Cep cepeškrāsnī 180 °C temperatūrā aptuveni 10 minūtes, līdz šokolāde sāk kust un virspuse ir viegli zeltaina, bet ne brūna. Ļauj cepumiem atdzist uz pannas un tikai tad ņem tos nost.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Deserti, Cepumi

Tiramisu

Nepieciešams: 600 g krēmsiera, 400 g dāmu...

Maršmelovi

Maršmelovi I Nepieciešams: 3 olu baltumi, šķipsna...