Sviesta cepumi ar rumu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 600 ml miltu,
  • 200 g istabas temperatūras sviesta,
  • 150 ml pūdercukura,
  • 2 ēdamkarotes ruma,
  • pāris šķipsnu malta kardamona.

Gatavošana:

1

Sviestu ar pūdercukuru, kardamonu un rumu saputo baltā, krēmīgā masā. Iemaisa miltus, ievieto konditorejas maisā un uz cepamās pannas, kurā ieklāts cepamais papīrs, izspiež nelielus, apaļus cepumus.

2

Ievieto līdz 220 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī, cep apmēram 10–12 minūtes, līdz cepumi kļuvuši zeltaini. Izņem, ļauj atdzist, pasniedz.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Svētki, Ziemassvētki, Deserti, Cepumi