Nepieciešams:
Saputo sviestu ar cukuru, līdz cukurs izšķīst, masa top gaiša un palielinās apjomā. Ieputo olu, citrona miziņu un vaniļas cukuru.
Atsevišķā traukā iesijā miltus, samaisa ar sāli un tad pakāpeniski iejauc sviesta masā, līdz tā top viendabīga un ir veidojama ar rokām.
Gatavo mīklu sadala divās daļās, katru izrullē, veidojot desiņas aptuveni 4 cm diametrā, kuras viegli saplacina. Katru atsevišķi ietin pārtikas plēvē un novieto ledusskapī uz 2−12 stundām.
Kad mīkla ir sastingusi, to iztin no plēves un ar asu nazi sagriež 3−5 mm biezās šķēlēs, kuras kārto uz cepamās plāts, kura izklāta ar cepamo papīru, starp cepumiem atstājot sērkociņu kārbiņas lieluma atstarpes. Ja vēlas, cepumus var apsmērēt ar vienu sakultu olas baltumu un apkaisīt ar sadrupinātiem riekstiem.
Sagatavoto plāti liek līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī vidējā nodalījumā un cep 10−15 minūtes, kamēr maliņas sāk viegli brūnēt.