Nepieciešams:
Uzvāra kafiju, pievieno konjaku un ļauj atdzist. Sarīvē šokolādi.
Olas baltumus atdala no dzeltenumiem. Dzeltenumus kopā ar cukuru saputo gaišās putās, tad tajos uzmanīgi iecilā sieru. Olu baltumus ar sāli sakuļ stingrās putās un iecilā dzeltenumu–siera maisījumā.
Piemērota trauka dibenā iesmērē nedaudz krēma, tad virsū sāk kārtot biskvīta nūjiņas, kuras pirms tam iemērc kafijā, pēc tam pāri atkal uzliek krēmu, to pārkaisa ar šokolādi. Turpina pildīt trauku, liekot kārtu pa kārtai cepumus, krēmu, nedaudz šokolādes. Virsējās kārtas šokolādi pārkaisa ar kakao.
Trauku pārvelk ar pārtikas plēvi un ievieto ledusskapī. Var ēst pēc pāris stundām vai nākamajā dienā. Pirms pasniegšanas ieteicams nedaudz paturēt istabas temperatūrā. Pasniedz pārkaisa ar svaigām mellenēm.