Vaniļas saldējums Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 4 olu dzeltenumi,
  • 200 ml piena,
  • 60 g kristālcukura,
  • 1 tējkarote vaniļas cukura,
  • 125 ml nesaldināta saldā krējuma.

Gatavošana:

1

Olu dzeltenumus saputo ar cukuru un vaniļas cukuru līdz gandrīz baltām putām. Kristālcukurs kūst labāk par parasto cukuru. Tad pievieno šķidro krējumu.

2

Katliņā sasilda pienu un pievieno sakulto olu dzeltenumu masu. Karsē vēl 2 minūtes, bet nevāra!

3

Atļauj masai atdzist un pēc tam uz 20 minūtēm ievieto saldētavā. Masu izņem no saldētavas, mazliet pamaisa un ievieto atpakaļ saldētavā. Dzesē līdz vēlamajam biezumam, ik pa 20 minūtēm apmaisot.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Deserti, Saldējums