
Šokolādes krēms kā bērnībā 
Nepieciešams:
250 ml saldā krējuma,
100 ml...
Nepieciešams
Pamatnei:
Krēmam:
Izkausētu sviestu sakuļ ar cukuru un olu dzeltenumiem. Maisa, līdz cukurs izkusis. Pievieno pienu, miltus, rīvētu citrona miziņu, puscitrona sulu un sagrieztu vienu lielu vai divus mazākus bumbierus. Samaisa, iecilā stingrās putās saputotus olu baltumus, lej formā un 20–30 minūtes cep 150 °C temperatūrā.
Kad pamatne izcepta, gatavo krēmu. Katliņā ielej krējumu, pievieno 8 ēdamkarotes cukura, uzkarsē. Atsevišķā traukā sakuļ 2 olas, pievienojot 1 tējkaroti cukura un miltus, sakuļ, pievieno siltajam krējumam. Karsējot uz lēnas uguns, maisa, līdz krējums sabiezējis. Pieber bumbiera gabaliņus.
Krēmu ziež pāri kūkas pamatnei.