Nepieciešams:
Blenderī vai ar piestu cepumus sasmalcina smalkās drumstalās un tās sajauc ar izkausētu sviestu, lai izveidojas irdenas, bet slapjas drupačas. Cepumu masu izlīdzina cepamajā veidnē, stingri pieblietējot ar pirkstiem, lai pamatne ir cieta. Liek uz stundu ledusskapī vai uz 20 minūtēm saldētavā.
Uz sastingušās kūkas pamatnes uzlej pienu iebiezināto ar kakao un atkal liek ledusskapī vai vēl labāk saldētavā, lai tas sastingst.
Saldo krējumu saputo ar cukuru putukrējumā, kas nav vēl pārāk stingrs, bet padodas smērēšanai. Daļu saputotā krēma uzsmērē uz kūkas.
Banānus sagriež šķēlēs un izlīdzina virs krēma bagātīgā kārtā, lai noklājas visas kūkas pamatne.
Virs banāniem izsmērē atlikušo putukrējumu. Ja vēlas, kūku var ielikt vēl vēsumā sastingt, bet pirms pasniegšanas to pārkaisa ar kakao, izmantojot sietiņu. Griež gabalos un pasniedz.