Nepieciešams:
Lielā bļodā saputo saldo krējumu ar vaniļas cukuru ne pārāk biezā putukrējuma konsistencē.
Krēmsieru ar cukuru atsevišķā bļodā ar karoti saputo viendabīgā, krēmīgā masā.
Krēmsieru pa karotei iecilā putukrējuma masā, līdz viss sajaukts un izveidojies viendabīgs krēms. Ar maisīšanu neaizraujieties, lai krēma konsistence saglabātos gaisīga!
Karstu kafiju ielej kādā lēzenā bļodiņā, kas ir tik plata, lai tajāvarētu iemērkt «Dāmu pirkstiņus».
Ņem lielāku trauku vai vairākus mazākus deserta traukus, kuros pasniegs saldo ēdienu. Vispirms cepumus pa vienam mērcē kafijā un tad izkārto traukā – ja izmanto lielo, cepumus liek citu pie cita, bet mazajos traukus cepumus liek, sadalītus mazākos gabalos.
Virs cepumiem izlīdzina krēmu un pārkaisa nedaudz kakao.
Tad atkal samērcē cepumus, izkārto tos un uzklāj krēmu. Tā turpina, līdz trauks pilns kārtu kārtām. Kā noslēdzošo kārtu atstāj krēmu un tam virsū caur sietiņu pamatīgā kārtā uzkaisa kakao, lai nespīd cauri krēms.
Desertam ļauj vismaz 2–3 stundas ievilkties ledusskapī. Pasniedz ar svaigām piparmētru lapiņām.