Žāvētu augļu un riekstu trifeles Pie grāmatzīmēm

Receptes autors: «Zelta Rieksta» saldumi
Vērtējums:

Nepieciešams

«Zelta Rieksta» trifeļu masai:

  • 100 g Indijas riekstu,
  • 150 g dateļu,
  • 50 g godži ogu,
  • 50 g kokosriekstu skaidiņu,
  • 70 g ūdens.

Šokolādes glazūrai:

  • 300 g tumšās šokolādes,
  • 60 g vīnogu kauliņu eļļa.

Gatavošana:

1

Sasmalcinātus Indijas riekstus, dateles, godži ogas, kokosriekstu skaidiņas un ūdeni sastrādā trifeļu masā.

2

Šokolādi izkausē, pievieno vīnogu kauliņu eļļu, sablendē.

3

No trifeļu masas veido bumbiņas – apmēram 20 g – un glazē ar šokolādes glazūru. Dekorē ar sublimētām avenēm.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Svētki, Ziemassvētki, Deserti, Kūkas bez cepšanas, Konfektes, eklēri, vafeles