Zemenes pūdercukurā Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • zemenes ar kauslapiņām,
  • 350 ml pūdercukura,
  • 1–2 ēdamkarotes apelsīnu liķiera.

Gatavošana:

1

Zemenes rūpīgi noskalo un kārtīgi nožāvē vai nosusina – no mitrām ogām glazūra mēdz atlekt.

2

Samaisa pūdercukuru ar liķieri, tad ogas tajā apviļā un pēc tam novieto uz cepamā papīra.

3

Kad zemenes nožuvušas, tās liek papīra veidnītēs un līdz pasniegšanai uzglabā vēsā, sausā vietā, bet ne ledusskapī.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Deserti, Augļu

Tiramisu

Nepieciešams: 600 g krēmsiera, 400 g dāmu...

Maršmelovi

Maršmelovi I Nepieciešams: 3 olu baltumi, šķipsna...