Nepieciešams (10 porcijām)
Mīklai:
Pildījumam:
Dekorēšanai:
Mīklas sausās sastāvdaļas bļodā samaisa, pievieno olu, taukvielas, un sastrādā. Mīklu liek plastikāta maisiņā un atdzesē ledusskapī 1 stundu. Kad mīkla atdzisusi, to izveltnē un ieklāj kūkas formas pamatnē.
No cepamā papīra izgriež kūkas formas pamatnes diametra lieluma apli un ar to pārklāj mīklas veidni. Tad pārklāj visu ar sausiem zirņiem vai pupām, lai cepoties kūka saglabātu savu formu. Cep 200 °C temperatūrā apmēram 12 minūtes.
Pupas un papīru izņem. Sasmalcina šokolādi, pārkaisa to vēl karstam cepumam. Šokolādei kūstot, izsmērē to pa visu kūkas virsmu un tad atstāj to atdzist.
Pildījuma sastāvdaļas samaisa un ar pagatavoto masu pārklāj kūku.
Želatīna plāksnītes 5 minūtes izmērcē ūdenī.
Zemenes noskalo, nožāvē, sagriež šķēlītēs un pārklāj kūkas virspusi.
Ūdenim pievieno cukuru un citrona sulu, visu uzkarsē. No želatīna plāksnītēm nospiež lieko mitrumu un iemaisa siltajā ūdens šķīdumā. Ļauj mazliet atdzist un tad pārlej zemenēm.