Zemeņu zupa ar biezpiena krēmu un pistācijām Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams

Krēmam:

  • paciņa biezpiena,
  • 300 ml saldā krējuma,
  • 3–4 ēdamkarotes cukura,
  • nedaudz vaniļas cukura.

Zupai: 

  • 300–400 g svaigu zemeņu,
  • 3–4 ēdamkarotes cukura,
  • pistāciju rieksti.

Gatavošana:

1

Biezpienu izmaļ caur gaļasmašīnu vai izberž caur sietu. Putukrējumam pieliek cukuru, vaniļas cukuru un saputo. Saputotajā putukrējumā iecilā biezpienu.

2

Zemenes ar cukuru sablenderē viendabīgā masā. Zemeņu zupu sadala pa deserta traukiem, vidū novieto biezpiena krēmu un pārber ar pistācijām.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Deserti, Saldās zupas, Augļu

Tiramisu

Nepieciešams: 600 g krēmsiera, 400 g dāmu...

Maršmelovi

Maršmelovi I Nepieciešams: 3 olu baltumi, šķipsna...