Zemeņu zupa ar piparmētrām, konjaku un saldējumu Pie grāmatzīmēm

Receptes autors: Restorāns "Beef eater's"
Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 40 ml konjaka,
  • sula no 1/2 laima,
  • 800 g svaigu zemeņu,
  • 6 ēdamkarotes brūnā cukura,
  • 1–2 ēdamkarotes vaniļas saldējuma,
  • 20 g piparmētru lapiņu.

 

 

 

Gatavošana:

1

Piparmētru lapiņas noskalo tekošā ūdenī un novieto uz papīra dvieļa, lai nožūst. Zemenēm noņem kātiņa daļu, noskalo.

2

Zemenes un piparmētras ievieto blenderī, dažas lapiņas noliek sānis – pasniegšanai. Pielej laima sulu un konjaku, piemet cukuru, visu sablenderē viendabīgā masā.

3

Pasniedz ar vaniļas saldējumu, dekorējot ar piparmētru lapiņām.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Svētki, Valentīndiena, Ziemassvētki, Deserti, Saldās zupas

Maršmelovi

Maršmelovi I Nepieciešams: 3 olu baltumi, šķipsna...