Zemesriekstu sviesta cepumi ar apelsīnu garšu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 120 g miltu,
  • 70 g brūnā cukura,
  • 80 g zemesriekstu sviesta un zemesriekstu gabaliņiem,
  • 60 g mīksta sviesta,
  • 1 apelsīna sula un smalki norīvēta miziņa,
  • 1 ola,
  • 1 tējkarote cepamā pulvera,
  • šķipsna sāls.

Gatavošana:

1

Sviestu saputo ar cukuru, tad pēc kārtas citu pēc cita pievieno un saputo zemesriekstu sviestu, olu, apelsīna sulu un miziņu.

2

Bļodā iesijā miltus, cepamo pulveri un sāli, cukuru un pievieno jau sagatavoto maisījumu. Visu maisa, līdz masa paliek viendabīga.

3

Cepamo plāti izklāj ar cepampapīru, uz tā pa karotei liek sagatavoto mīklu, atstājot vietu, kur cepumiem izplesties. Ievieto līdz 190 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī, cep 10−15minūtes − līdz cepumi kļūst zeltaini brūni. Pēc cepšanas ļauj atdzist, tad pasniedz.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Deserti, Cepumi

Tiramisu

Nepieciešams: 600 g krēmsiera, 400 g dāmu...

Maršmelovi

Maršmelovi I Nepieciešams: 3 olu baltumi, šķipsna...