
Banānu deserts glāzē 
Nepieciešams
150–200 g banānu
sviesta cepumi
Vaniļas...
Nepieciešams:
Sviestu saputo ar cukuru, tad pēc kārtas citu pēc cita pievieno un saputo zemesriekstu sviestu, olu, apelsīna sulu un miziņu.
Bļodā iesijā miltus, cepamo pulveri un sāli, cukuru un pievieno jau sagatavoto maisījumu. Visu maisa, līdz masa paliek viendabīga.
Cepamo plāti izklāj ar cepampapīru, uz tā pa karotei liek sagatavoto mīklu, atstājot vietu, kur cepumiem izplesties. Ievieto līdz 190 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī, cep 10−15minūtes − līdz cepumi kļūst zeltaini brūni. Pēc cepšanas ļauj atdzist, tad pasniedz.