Ābolu un kanēļa pankūkas Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Cepot šīs pankūkas, māja smaržos tik pasakaini, ka uz brokastīm sapulcināt ģimeni nebūs grūtību.

Nepieciešams:

  • 1 ola,
  • 250 ml paniņu,
  • 70 g brūnā cukura,
  • pustējkarote vaniļas cukura,
  • 2 tējkarotes kanēļa,
  • 1 tējkarote kakao pulvera,
  • 1 liels ābols,
  • 270 g miltu,
  • naža gals sodas,
  • šķipsna sāls.

Gatavošana:

1

Bļodiņā sakuļ olu, pielej paniņas un samaisa. Pievieno cukuru, vaniļas cukuru, kanēli, kakao un samaisa.

2

Uz sakņu rīves sarīvē ābolu bez mizas un tad pievieno šķidrajai masai.

3

Pieber izsijātus miltus, sodu, sāli pēc garšas un visu rūpīgi samaisa.

4

Sakarsē pannā eļļu vai sviestu, lej pa karotei mīklas un cep pankūkas zeltaini brūnas no abām pusēm.

5

Pasniedz, pārlietas ar medu un pārbērtas ar sadrupinātiem riekstiem.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Pamatēdieni, Pankūkas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...