Kvinojas un dārzeņu plāceņi Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams

  • 200 g vārītas kvinojas
  • 200 g konservētu turku zirņu
  • 1 mazs, sarīvēts cukīni
  • 3–4 sarīvēti burkāni
  • 1 mazs smalki sakapāts sīpols
  • 1–2 smalki sakapātas ķiploka daiviņas
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • šķipsna sāls, nedaudz piparu un muskatrieksta
  • eļļa cepšanai

Gatavošana:

1

Sablendē vai samīca turku zirņus. Pannā apcep sīpolu un ķiplokus. Pievieno burkānus un sautē, kamēr tie mīksti.

2

Bļodā liek novārīto kvinoju, turku zirņu masu, izsautētos burkānus, cukīni, garšvielas un miltus. Visu kārtīgi sajauc.

3

Pannā uzkarsē eļļu. Veido plācenīšus un apcep zeltaini kraukšķīgus. Ja vēlas, tad plācenīšus pirms likšanas uz pannas var apviļāt rīvmaizē vai miltos.

4

Pasniedz ar zaļumiem, svaigā siera piciņām un/vai brūkleņu ievārījumu.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Dārzeņu uzkodas