Ķirbis ar sieru bekona šķēlītēs Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams

  • 400 g ķirbju
  • 200 g šaurās, garās šķēlēs sagriezta žāvēta bekona
  • 100 g siera
  • augu eļļa
  • rozmarīns
  • sāls, pipari

Gatavošana:

1

Ķirbi sagriež taisnstūra gabaliņos un sakarsētā eļļā apcep no abām pusēm. Pārkaisa ar sāli un pipariem.

2

Sieru sagriež tikpat lielās šķēlēs, kā ķirbja gabaliņi.

3

Liek starp diviem ķirbju gabaliņiem, katru aptin ar bekona šķēlīti. Kārto ietaukotā veidnē un pārkaisa ar timiānu.

4

Ievieto līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī, cep apmēram 10 minūtes.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Gaļas uzkodas