Putnu aknu pastēte Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams

  • 150 g vistu, cāļu vai citu putnu aknu
  • 1 šalotes sīpols
  • 50 g sviesta
  • 50 ml apelsīnu sulas
  • šķipsna kaltētu ķiploku pulvera
  • sāls, pipari pēc garšas
  • nedaudz sviesta apcepšanai

Gatavošana:

1

Sīpolu sasmalcina un sviestā apcep zeltainu (bet ne brūnu!).

2

Uz citas pannas apcep vistu aknas tā, lai no ārpuses apcepušās, bet vidū vēl sārtas, pievieno sāli, piparus.

3

Visu sablendē, pievienojot sviestu un apelsīnu sulu.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Gaļas uzkodas