Nepieciešams:
Pasniegšanai:
Ķirbja mīkstumu sagriež kvadrātiņos. Ja mangolda lapas ir lielas, tās pārgriež uz pusēm vai četrās daļās.
Mīklu apmēram 10 minūtes pirms gatavošanas izņem no saldētavas, atlaidina, tad katru plāksni sagriež uz pusēm un vēl uz pusēm – izveidojas četri kvadrāti. Kvadrātiem viduci izspaida ar pirkstiem, lai maliņas veidojas nedaudz augstākas. Vidiņos iesmērē nedaudz sviesta, liek virsū mangolda lapas gabaliņu (mangolda lapu vietā var ņemt arī spinātus), uzber ķirbju kubiņus, tiem pavisam nedaudz uzkaisa muskatriekstu. Kvadrātiņus novieto uz cepamās pannas, kurā ieklāts cepamais papīrs. Maliņas, kuras nesedz pildījums, nosmērē ar sakultu olu.
Ievieto līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī, cep aptuveni 15–20 minūtes. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sadrupinātu kazas sieru un ciedru riekstiņiem.