Biezpiena plācenīši ar svaigām ogām Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Brīvdienu rītiem biezpiena plācenīši ir kā radīti. Sulīgi, pufīgi un gana sātīgi, lai remdētu izsalkumu visam rīta cēlienam.

Nepieciešams:

  • 400 g vājpiena biezpiena,
  • 3 ēdamkarotes cukura,
  • pustējkarote vaniļas cukura,
  • šķipsna sāls,
  • 2 olas,
  • 6–7 ēdamkarotes miltu,
  • manna apviļāšanai.

Gatavošana:

1

Biezpienu sairdina ar dakšiņu bļodiņā smalkākā konsistencē, tad pievieno cukuru, sāli, olas. Visu samaisa viendabīgā masā un tad pa karotei iemaisa miltus.

2

Ja mīkla ir gana stingra, ņem pa karotei, ar slapjām rokām veido plācenīšus un apviļā mannā.

3

Cep sakarsētā eļļā pannā no abām pusēm zeltaini brūnus plācenīšus.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Pamatēdieni, Pankūkas