Kefīra pankūkas ar karamelizētiem āboliem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams

  • 300 ml kefīra
  • 200 ml glāze milti
  • 1 ēdamkarote cukura
  • 1 tējkarote sodas
  • šķipsna sāls
  • eļļa cepšanai

Karamelizētajiem āboliem

  • daži cieti āboli
  • 60–80 g sviesta
  • 100g brūnā cukura
  • dažas šķipsnas kanēļa

Gatavošana:

1

Ābolus nomizo, sagriež gabaliņos. Sakarsētā pannā izkausē sviestu un pievieno brūno cukuru, kanēli un labi samaisa. Līdzko sviests ir izkusis, pievieno ābolus. Sautē uz lēnas uguns, ik pa brīdim apmaisot, aptuveni 10–15 minūtes, līdz āboli kļūst mīksti un zeltaini.

2

Bļodā ielej kefīru, piemet sodu, samaisa. Kad soda beigusi reaģēt, pievieno sāli un cukuru, vēlreiz samaisa. Pakāpeniski pievieno izsijātus miltus un ātri samaisa, lai pankūkas cepot nesaplaktu.

3

Pannā ielej eļļu un lej mīklu ar ēdamkaroti. Cep, līdz pankūkas ir zeltainas no abām pusēm. Pasniedz ar karamelizētajiem āboliem.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļas Brokastis