Biezpiena plāceņi brokastīm
Nepieciešams:
500 g biezpiena,
6 ēdamkarotes miltu,...
Nepieciešams
Karamelizētajiem āboliem
Ābolus nomizo, sagriež gabaliņos. Sakarsētā pannā izkausē sviestu un pievieno brūno cukuru, kanēli un labi samaisa. Līdzko sviests ir izkusis, pievieno ābolus. Sautē uz lēnas uguns, ik pa brīdim apmaisot, aptuveni 10–15 minūtes, līdz āboli kļūst mīksti un zeltaini.
Bļodā ielej kefīru, piemet sodu, samaisa. Kad soda beigusi reaģēt, pievieno sāli un cukuru, vēlreiz samaisa. Pakāpeniski pievieno izsijātus miltus un ātri samaisa, lai pankūkas cepot nesaplaktu.
Pannā ielej eļļu un lej mīklu ar ēdamkaroti. Cep, līdz pankūkas ir zeltainas no abām pusēm. Pasniedz ar karamelizētajiem āboliem.