Krēmīga auzu pārslu putra kā bērnībā Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams

  • 1 glāze auzu pārslas
  • 2 glāzes ūdens
  • 1/2 glāze piena
  • sāls

Pasniegšanai

  • sviests, cukurs, kanēlis, rozīnes, rieksti

Gatavošana:

1

Ieber katlā auzu pārslas, sāli, pielej ūdeni, uzvāra un vāra, līdz auzu pārslas ir ūdeni uzsūkušas. Tad pielej pienu, izmaisa, vāra vēl pāris minūtes uz mazas uguns.

2

Noņem no uguns un ļauj putrai 5 minūtes iestāvēties. Pasniedz ar sviestu, cukuru un/vai kanēli, vai citām piedevām pēc izvēles.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļas Brokastis