
Tostermaizēs ceptas brokastu olas 
Šī ola tostermaizes šķēles vidū atgādina gleznu...
Nepieciešams:
Vistu aknas sagriež mazākos gabalos, nogriež cīpslas, ja tādas ir.
Sautējamajā traukā izkausē sviestu, pievieno lauru lapas, timiānu, aknas, veselas ķiploku daivas un cep dažas minūtes, līdz gaļa apsautējusies. Pēc tam pievieno lauru lapas, timiānu, saldo krējumu un sautē aptuveni 15 minūtes. Visu sablendē krēmīgā konsistencē. Pēc garšas pievieno sāli, piparus.
Pastētes masu pilda traukā, ļauj kādu brīdi atdzist, lai tā sastingst, tad virskārtā uzsmērē dzērveņu marmelādi un novieto vēsumā. Pasniedz kā uzkodu, uzsmērējot pastēti uz grauzdiņiem.