Ananasu sorbets Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams (4 porcijas):

  • 1 ananass,
  • 200 g grieķu vai bezpiedevu jogurta,
  • 3–4 ēdamkarotes medus vai cukura sīrupa,
  • dažas piparmētru lapiņas.

Gatavošana:

1

Ananasu nomizo, atbrīvo no cietā kacena un mizas gabaliņiem. Mīkstumu sagriež mazākos gabalos un liek blenderī. Sablenderētajam ananasam pievieno jogurtu, medu, piparmētru lapiņas un blenderē, līdz iegūta viendabīga masa.

2

Pagatavoto masu pilda saldējuma traukos vai vienā lielākā un liek saldētavā, ik pēc 20 minūtēm to apmaisot, lai neveidojas kristāla graudiņi. Ja ir saldējuma mašīna, pēc blenderēšanas masu lej tajā un gatavo, līdz iegūta vēlamā konsistence.

3

Dekorē ar svaigām piparmētru lapiņām.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Deserti, Augļu

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...