
Kārtainās mīklas uzkoda ar ķirbjiem un mangoldu 
Nepieciešams:
1 paka saldētas kārtainās bezrauga mīklas,...
Nepieciešams:
Pildījumam:
Pagatavo avokado krēmu – blenderī liek avokado mīkstumu, svaigos zaļumus, garšvielas, nomizotu ķiploku daivu un citronu sulu. Blendē, līdz iegūta viendabīga, krēmīga masa. Ja šķiet, ka vajag vairāk skābuma, pievieno vēl citronu sulu.
Olas novāra, kārtīgi atdzesē, tad nomizo un izgrebj dzeltenumu. Olu dzeltenumu ar dakšiņu sadrupina un iemaisa avokado krēmā.
Ar mazo karotīti pilda olas vai arī krēmu pilda konditorejas maisā un veido skaistus dekorus.
Dekorē pildītās olas ar kraukšķīgi apceptu bekonu, svaigiem zaļumiem vai dīgstiem.