Ar avokado krēmu pildītas olas Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • olas pildīšanai,
  • pasniegšanai – apceptas bekona šķēles, svaigi zaļumi, dīgsti.

Pildījumam:

  • 4 nogatavināti avokado,
  • 4 ēdamkarotes citronu sulas,
  • saišķis diļļu un loku,
  • ķiploku daiva,
  • ķiplokpipari pēc garšas,
  • sāls pēc garšas.

Gatavošana:

1

Pagatavo avokado krēmu – blenderī liek avokado mīkstumu, svaigos zaļumus, garšvielas, nomizotu ķiploku daivu un citronu sulu. Blendē, līdz iegūta viendabīga, krēmīga masa. Ja šķiet, ka vajag vairāk skābuma, pievieno vēl citronu sulu.

2

Olas novāra, kārtīgi atdzesē, tad nomizo un izgrebj dzeltenumu. Olu dzeltenumu ar dakšiņu sadrupina un iemaisa avokado krēmā.

3

Ar mazo karotīti pilda olas vai arī krēmu pilda konditorejas maisā un veido skaistus dekorus.

4

Dekorē pildītās olas ar kraukšķīgi apceptu bekonu, svaigiem zaļumiem vai dīgstiem.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Gaļas uzkodas, Lieldienas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...